Spronken & Co Advocaten

Mr. S.C.A. (Suzanne) Moonen

t: 073 613 7917
e: smoonen@spronkenadvocaten.nl

Suzanne (1975) is geboren en getogen in Drunen. Na haar middelbare schooltijd is zij naar Utrecht verhuisd, waar zij haar studie rechten aan de Universiteit van Utrecht heeft voltooid. Zij is zowel Privaatrechtelijk alsook Strafrechtelijk afgestudeerd. In de laatste fase van haar studie heeft Suzanne zich bovendien toegelegd op het Internationale en Europese privaatrecht. Zij was in die tijd lid van de Studievereniging URIOS (studievereniging voor Internationaal en Europees recht), waar zij actief was in de activiteitencommissie en als bestuursvoorzitster een jaar bestuurlijke ervaring heeft opgedaan.

Suzanne heeft haar scriptie privaatrecht geschreven over het gebruik van bruikleenovereenkomsten in de horeca. Horecarecht is een van de specialisaties van Suzanne. Verder is zij werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en huurrecht.

Suzanne is sinds mei 2000 werkzaam geweest bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten te ís-Hertogenbosch en is sinds 1 mei 2008 betrokken bij de oprichting van en partner bij Spronken & Co Advocaten.

Suzanne zoekt graag naar een redelijke oplossing, maar is gedreven en bedreven in het procederen als dat nodig is.

Rechtsgebiedenregister Orde van Advocaten :

Algemene Praktijk - Burgerlijk Recht
Arbeidsrecht
De advocaat is verplicht op deze rechtsgebieden tenminste 10 opleidingspunten per jaar te behalen. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website rechtspraak.nl

Overige rechtsgebieden

Huurrecht
Horecarecht
Ondernemingsrecht