Spronken & Co Advocaten

Paralegals

t: 073 613 7917
e: info@spronkenadvocaten.nl

Ons kantoor beschikt over paralegals ter ondersteuning van de advocaten. Enerzijds is er sprake van administratieve & organisatorische ondersteuning, anderzijds van juridische ondersteuning die bestaat uit het zelfstandig voorbereiden en behandelen van incassozaken, waaronder het voeren van correspondentie met debiteuren en het voorbereiden en afwikkelen van incassoprocedures voor de kantonrechter en rechtbank en het corresponderen met deurwaarders.

Verder bestaat de juridische ondersteuning uit het schrijven van memo’s over diverse juridische items, het bijhouden van de laatste ontwikkelingen middels jurisprudentie en het assisteren bij het voorbereiden en opstellen van processtukken. Onze paralegals zijn vaardig met ICT en doen hun werk met inzet en plezier in nauwe samenwerking met de advocaten.

  • Lies Brouns: VWO- en praktijkopleiding met 25 jaar ervaring in de advocatuur en een tijger in incassozaken. Lies is op 1 oktober 2013 met pensioen gegaan. Vanaf 1 januari 2019 is Lies weer op vrijdag werkzaam als PA/Paralegal.

  • Martin van Beek: studeerde rechten aan de Radboud Universiteit en ondersteunt met zijn uitstekende juridische kennis en ICT-vaardigheden bij het opstellen van memo’s en processtukken.