Spronken & Co Advocaten

Over Spronken & Co Advocaten

Spronken & Co Advocaten is een samenwerking van mr Lťon Spronken (werkzaam in de advocatuur sinds 1983) met mr Suzanne Moonen (werkzaam in de advocatuur sinds 2000). Zij worden bij hun werkzaamheden adequaat ondersteund door Martin van Beek en Stella Dekkers (paralegals) in een interessante rechtspraktijk van ondernemings-, vastgoed-, huur- en horecarecht. Wij weten waar wij voor willen en kunnen staan, voor u als onze cliŽnt. Wij zijn betrouwbare vakmensen met een commercieel gevoel voor de belangen van onze cliŽnten, die wij graag en met veel inzet bedienen.

Onze locatie aan de St. Josephstraat 17 te Ďs-Hertogenbosch Ė De Pastorie van de Orangerie Ė geeft ons veel plezier en inspiratie en verwoordt ook ons gevoel bij de advocatuur zoals wij die graag willen uitoefenen. Een mooie omgeving in een degelijk gerestaureerd pand met een frisse uitstraling, die bij ons en onze werkwijze past. Niet teveel poes pas en werken aan een oplossing van de zaak op de meest effectieve manier, in een goede en harmonieuze samenwerking met onze opdrachtgever, die wij ook kunnen en durven tegen te spreken als wij denken dat dit in zijn belang is. Het moet klikken tussen ons en onze cliŽnten, een goede verstandhouding vinden wij dan ook erg belangrijk!

Onze werkgebieden van ondernemingsrecht voor het MKB, vastgoed-, huur-, en horecarecht zijn ons op het lijf geschreven en doen wij graag en goed. Natuurlijk kunnen en moeten ook wij in een steeds complexer wordende wereld altijd blijven leren en studeren, hetgeen wij dan ook met veel enthousiasme doen.