Spronken & Co Advocaten

Mr. D.M.L. (Daniëlle) Heberle

t: 073 613 7917
e: dheberle@spronkenadvocaten.nl

Daniëlle (1987) is opgegroeid in onze vestingstad ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2008 is ze verbonden aan Spronken & Co Advocaten. Tijdens haar studieperiode was ze werkzaam als paralegal en sinds december 2014 versterkt ze ons team van advocaten.

In 2013 is Daniëlle cum laude afgestudeerd aan de Tilburg University voor de studie Rechtsgeleerdheid met accent privaatrecht. Haar scriptie schreef ze binnen het personen- en familierecht over het bijzonder curatorschap ex artikel 1:250 BW. Daarnaast heeft Daniėlle een breed civielrechtelijk profiel. Gedurende haar studietijd heeft ze veel relevante kennis en ervaring opgedaan bij Spronken & Co Advocaten binnen de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn.

Daniëlle houdt zich momenteel bezig met de algemene praktijk waarbij de nadruk ligt op huur-, horeca-, arbeids- en algemeen contractenrecht. Met haar enthousiasme en gedrevenheid gaat ze altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze cliënten. Het leveren van kwalitatief hoge maar ook praktische resultaten is leidend, zonder dat het menselijk aspect ooit uit het oog verloren wordt.

Zij is lid van Vereniging de Jonge Balie ‘s-Hertogenbosch.

Rechtsgebieden

Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Huurrecht
Horecarecht