Spronken & Co Advocaten

30-09-2013
Verhaal van de maand September 2013 : Salute uit De Unie !

Vandaag hebben wij na 25 jaar afscheid genomen van Lies Brouns met een gezellige lunch in De Unie bij ons om de hoek, het vaste lunchadres op maandag. De Unie wordt adequaat en vriendelijk bestuurd door Mariëtte Mulders en haar dochters Ghislaine en Viviane samen met hun personeel.
Een mooi gouden horloge via een van onze vaste relaties heeft onze Lies blij gemaakt. Mooi dat het zo allemaal loopt na 25 jaar plezierige samenwerking, wij hebben er nog een glas op gedronken samen : One for the road !
Ondertussen blijft het onrustig in bierland met een regering die de accijns op bier wil verhogen en niet beseft hoe moeilijk de Nederlandse horeca en retail het daarmee heeft: het wordt duurder en duurder en daar kunnen de brouwerijen niets aan doen, dat is de verantwoordelijkheid voor de inmiddels onverantwoordelijke overheid die geen melkkoe, maar een bierkoe heeft gevonden om haar tekorten terug te dringen. Voor iedereen is een goed functionerende horeca van belang, iedereen gaat graag gezellig en veilig uit en voor ouders is het een goed gevoel als hun kinderen gezellig op stap kunnen met een redelijke prijs voor een biertje in een sociaal veilige omgeving. Als het zo doorgaat met de accijnzen, dan weet ik niet waar wij at the end of the day uitkomen !
Léon Spronken