Spronken & Co Advocaten

01-10-2012
Verhaal van de maand oktober 2012: Lies neemt afscheid!

Op 1 oktober 2012 hebben Lies Brouns en ik 24 jaar met plezier samengewerkt, Lies blijft nog op de woensdagmiddagen oproepbaar tot 1 oktober 2013.

Begonnen als (mijn) ervaren secretaresse (met Vwo-diploma) op de Peperstraat en afscheid als pittige paralegal op de Sint Josephstraat. Na 41 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies. Eerste baan was op een deurwaarderskantoor, daarna diverse functies in het bedrijfsleven en tot slot de advocatuur waarin Lies haar talenten kon laten schitteren.

Zakelijk en met gevoel voor menselijke emotie aan de telefoon, talloze mooie brieven en vele processtukken en overeenkomsten uitgewerkt en met een voorliefde voor incassozaken die zij vaak van a tot z samen met een van de advocaten afwikkelt. Altijd goede contacten met de diverse collegaīs die de revue passeerden. Tevreden cliŽnten die graag met onze Lies aan front- en backoffice werken moeten nu haar opgewekte stem en snelle service missen. Net zoals wij....maar wij gunnen Lies een mooi bestaan "achter de gladiolen", zoals wij graag lachend zeggen ..... Samen met haar man Theo gaat zij een mooie en welverdiende nieuwe fase in haar leven in, waarbij zij van het leven en de basics daarvan genieten.

Voorlopig wordt de Liesfunctie ingevuld door onze paralegal DaniŽlle Heberle, die er zin in heeft ! Lies, bedankt voor alle mooie jaren, namens ons kantoor en ook namens alle cliŽnten die graag door jou werden bediend !

Lťon Spronken